Vrijwilliger worden

Binnen Elektra zijn er een aantal werkgroepen die er voor zorgen dat het poppodium draaiende wordt gehouden. Deze werkgroepen zijn volledig gebouwd op vrijwilligers. Ook jij zou ons team kunnen versterken. Lees hier verder over de verschillende mogelijkheden.

Bar

Het centrum van ons poppodium is de grote barruimte. Per avond zijn er 2 bardiensten, één van 20.00 tot 23.00 uur en één van 23.00 tot 02.00 uur. Wij zijn altijd op zoek naar barvrijwilligers.

Snackteam

Op de avonden dat er bands spelen, zorgen wij ook voor de nodige snacks.Een dienst in het snackteam is van ca. 22.00 tot 01.30 uur.

PA

Ook het licht en geluid wordt door een kleinere groep vrijwilligers verzorgd, het team wordt opgeleid door elkaar en is daarom kwalitatief nog steeds groeiende. Bij de PA draai je met z’n tweeën de avond van 17.00 tot 02.00 uur.

Sportcafé

Elke vrijdagmiddag van 17.00 tot 20.00 uur is het sportcafé geopend. Op de eerste verdieping vind je een klein, gezellig café waar we het weekend op een gezellige manier inluiden. Ook tijdens de zomerstop is het sportcafé open om een koud biertje te scoren.

Entree

Het entree team staat bij elke concertavond paraat om tickets te verkopen. Bij de entree sta je metzijn tweeën en je begint rond 21.00 uur.

Eetcafé

Op de zaterdagavonden dat er concerten plaats vinden (om de 2 weken), bieden de vrijwilligers van het eetcafé aan de bezoekers, artiesten en P.A medewerkers een gevarieerd driegangen menu met verse producten. Hou je van koken, kom dan dit gezellige team versterken!

Zou jij graag een van onze werkgroepen komen versterken?
Mail dan je motivatie naar bestuur@sojs.nl