23 Feb 2019

Fenris + Wrang + Adversarius

Black Metal

Fenris (NL)

Fenris, opgericht in 1997, heeft een lange historie in het combineren van bulderende vikingmetal met schroeiende black/death metal. Soms verblindend snel, soms atmosferisch, maar altijd melodisch en dynamisch. Met wortels verankerd in Noordse en Germaanse mythologieën, en sommige teksten in de moedertaal. De sfeer is die van oude volkeren, hun hoop, geloof, oorlogen en verschrikkingen. Tot nu toe zijn er drie albums uitgebracht: ‘Offerings to the hunger’ (2001), ‘Ordeal’ (2005) en ‘…en doodenakkers tot den horizon’. Het laatste album werd uitgebracht op 1 september 2016 en wordt gedistribueerd via Snakebite/Rockinc Entertainment. In hun bestaan heeft Fenris het podium gedeeld met bands als Enslaved, Sear Bliss, Rotting Christ, Tyr, Einherjer, SkyForger en vele anderen.

Wrang (NL)

Wrang is een black metal uit Utrecht. De band bestaat nog niet zo lang, maar heeft al ruim ervaring opgedaan in bands als onder andere Grafjammer, Weltschmerz. Onlangs hebben zij hun debuutplaat Domstad Swart Metael uitgebracht. Fysiek is hij er nog niet, maar al wel online te beluisteren.

Adversarius (NL)

Adversarius is opgericht in 2015 en beschrijft zich als een snoeiharde Occult Black Metal band van de oude leest. Hun eerste demo “Die With your Prophet” is uitgebracht door de band zelf op 19-08-2017 en op tape door Zweartgevegt & op 15-08-2018 heeft de band zelf hun EP “Across the Ageless Waters” uitgebracht

Entree

€5,00

Deur open

16:00

Start

21:30