14 Dec 2019

Tuinfeest Indoor

The Cowpokes
Black Monsoon
Raman

#4

Zaterdag 14 december is het tijd voor de 4e editie van het Tuinfeest Indoor festival! Haal je dansschoenen weer uit de doos, want het beloofd weer een feestje te worden. We hebben weer allerlei verschillende acts voor jullie verspreid over twee podia en een silent disco!
Line up
White Boy Wasted
Dead Elvis & His One Man Grave
Black Monsoon
Raman
The Cowpokes, 
Sun
 
 
Entree: 5 euro / Deur open: 14:00u
 
 

White Boy Wasted

White Boy Wated is een jonge speedrockband uit Rockcity Eindhoven. Vies, gemeen, snel, luid, zwaar, lelijk, energiek en vooral uniek, dat is de beste manier om de band te beschrijven.
White Boy Wasted blijkt een van de meest veelbelovende jonge rockartiesten van Eindhoven te zijn door hun ongelooflijke live-optredens waarin ze het podium uit elkaar scheuren als een allesvernietigende, agressieve high-on-speed tornado.
Tijdens hun tweejarige carrière hebben de jongens het podium al gedeeld met bands als Nashville Pussy, Exodus, Suicidal Angels, Wednesday 13 en Raven.

The Cowpokes
 
The Cowpokes spelen Bluegrass en Folk op de ouderwetse manier.
Geen gebeuk op akoestische instrumenten zoals je tegenwoordig vaak ziet,maar het échte,vingervlugge banjo-,gitaar en mandokinewerk,met meerstemmige zang. Heerlijke muziek door een oergezellige band! De leden Charly Jansen,Edwin Herkert en Peter Noppen spelen al tientallen jaren deze soort muziek , traditionele Amerikaanse Folk,Countryblues , Old time Country en Bluegrass.Op hun eigen wijze vertolken ze de prachtige traditionals,veelal met Ierse invloeden.
The Cowpokes spelen 3 sets van 30 minuten dus dat wordt 3 keer genieten !
 
https://www.hihosilver.nl/cowpokes
 
Black Monsoon
Licht uit en improviseren maar, zo ontstaan de songs van Black Monsoon. Het trio uit Deventer en Utrecht maakt tegendraadse 90’s Noise-Grunge. Het drietal bestaat uit Jacquelien Kwast en Teun Guichelaar die beide gitaren en vocalen leveren en Marjolijn Dokter die de drums doet. Sferische samenzang met gruizige gitaren en beukende drums doen je terugwanen naar de alternative 90’s! Twee vrouwen en een man befaamd om de meeslepende live-shows! verwacht dus vunzige doordringende gitaarriffs gemengd met de melodische stemmen van de twee vocalisten. “Smells like teen spirit “ werd vaak in de nineties geroepen , maar ook zeker van toepassing in Elektra zaterdag 14 december 2019 met Black Monsoon!
 
https://www.blackmonsoon.nl/
 
RAMAN.
 
RAMAN uit België is een band met rauwe emotie, een no nonsense gitaargeluid, melancholische instrumentale intermezzo’s en een stem die je nooit meer loslaat als hij je eenmaal vastgrijpt. RAMAN. is Simon Raman, Jasper Peeten en Bernd Coene.
Hun verhaal begon in de buitenwijken van Gent. Simon Raman op gitaar, samen met Bernd Coene aan de drum en Jasper Peeten op bas, ontpopten zich als een heilige drievuldigheid met een gevoelig geluid en intense songs. Hun ‘back to basics’ attitude zorgt voor een rauwe maar soulvolle sound die geworteld is in Blues- en Rootsmuziek die je doet denken aan oudere zielen als Chris Whitley, Jeff Buckley en een vroege Triggerfinger.
RAMAN. bewees hun live aanwezigheid met het winnen van ‘Jonge Wolven’ in 2016, de publieksprijs van het Gentse ‘Student Rock Rally’ in 2017 en het behalen van de eerste plaats op ‘Oost.Best’ in datzelfde jaar.Op dit moment legt RAMAN. de laatste hand aan hun eerste EP. Opgenomen met Staf Verbeeck. Deze zal in het najaar van 2019 verschijnen. Kortom wederom een heerlijke band uit België die garant staat voor een stukje muzikale kwaliteit !
 
https://www.ramanmusic.com/
Sunset Yellow
White Boy Wasted is een jonge speedrockband uit Rockcity Eindhoven.
Vies, gemeen, snel, luid, zwaar, lelijk, energiek en vooral uniek, dat is de beste manier om de band te beschrijven.
White Boy Wasted blijkt een van de meest veelbelovende jonge rockartiesten van Eindhoven te zijn door hun ongelooflijke live-optredens waarin ze het podium uit elkaar scheuren als een allesvernietigende, agressieve high-on-speed tornado.
Tijdens hun tweejarige carrière hebben de jongens het podium al gedeeld met bands als Nashville Pussy, Exodus, Suicidal Angels, Wednesday 13 en Raven.

Sunset Yellow

Sunset Yellow zijn de neefjes Gerjan & Jan die zichzelf graag ‘de They Might Be Giants van de polder’ noemen. Sinds 2014 verblijden zij als duo de wereld met vrolijke en aanstekelijke popliedjes voorzien van idem dito clipjes. Live doet de band het inmiddels met z’n vieren. Verwacht geeky rockliedjes met een poprandje, meerstemmig, altijd uptempo en niet zelden funky. Een vergelijking met They Might Be Giants is snel gemaakt, maar er wordt niet geschroomd om er stiekem een Weezer-cover tussendoor te gooien.

Entree

€5,00

Deur open

14:00

Start

15:00