21 Sep 2019

No Wow + CYNN

Indie, Grunge, Elektronica

NO WOW

Hoofd programma

No Wow is rauw, fuzzy, met lichtelijk sensuele knipogen richting de Grunge en Elektronica. De Nederlands/Duitse bezetting bestaat uit Stella Polaris (zang/gitaar) Niko Dolle (gitaar) en Thomas Mestriner (drums), en ze opereren vanuit het oosten van Nederland. Na twee jaar live-shows in Nederland en Duitsland, doken ze aan het einde van het afgelopen festivalseizoen de studio in met producer Jurriaan Sielcken.

No Wow is de titel van een nummer van de band The Kills, een van de invloeden van het trio. In eerste instantie de werktitel, maar het bleef plakken.Kortom de moeite waard om naar de band te komen kijken en luisteren !

CYNN

Voorprogramma

In 2018 ziet CYNN (Cynthia Weiss) voor het eerst het levenslicht, wanneer ze in augustus haar eigen soloproject lanceert. Haar laid-back popsongs krijgen een bijzonder tintje door haar sferische gitaarpartijen, gevoelige stem en pakkende teksten, die vormgegeven worden door middel van haar loopstation en elektronische drumpad. Een emotionele singer-songwriter met een vleugje bevrijding, geïnspireerd door o.a. The XX.

https://www.youtube.com/watch?v=I1aqJ3ZWp-c

 

Entree

€5,00

Deur open

16:00

Start

21:30