28 Sep 2019

Elektra’s Opgebaggerd

Punk: * Neuroot * Counter-Sound * Waardeloos * Crustenunie * RVS *

Zet hem vast in je agenda! Elektra heeft al deze punkbands voor jullie in de planning:

Neuroot (Arnhem)
The (original) eighties HC punk band from Holland
Respawnd in 2013
The Dutch hardcore legend is back!!!!!

De Arnhemse hardcore punkband Neuroot – die in de periode 1982-1988 menig (inter)nationaal podia onveilig maakte – bracht in 1988 hun laatste album uit. Sinds 2013 treedt de band weer op en nu – 30 jaar na dato – is het ook weer tijd voor een nieuw album. Totaal in de geest van Do-It-Yourself (DIY) gaat Neuroot de release doen in eigen beheer, zonder tussenkomst van bedrijven of labels. 

https://www.facebook.com/officialneuroot/


Counter-Sound (Alkmaar)

Dutch thrashpunk band (formerly known as Anti_matter)

Counter-Sound is een thrashpunk band uit Alkmaar en hard en snel is hun ding. Ze houden van een goed feestje en vieren dat graag met jullie. Ze zijn een 3 koppige Nederlands en Engelstalige, keiharde losgeslagen party stoomtrein die recht op je afkomt waar je niet omheen kan. In ons pat laten ze een ravage van moshpit’s, geschreeuw, zweet, bier en heel veel lol achter.  De muziek is door de band zelf geschreven. Optreden is het allerleukste wat er is. Counter-Sound zien optreden is een ervaring die je niet mag missen!

https://www.facebook.com/countersound/

Waardeloos. (Boskoop)
Bier, Skunk, Vlaamse taal en andere vreemde dialecten, schuine moppen en historische opgravingen. Waardeloos is een band uit Boskoop en maakt punk al vet lang!!!

https://www.facebook.com/WAARDELOOSband/

Crustenunie (Leiden)
Old school razendsnelle punkrock met een beetje dof en mat geluid. Nederlandstalig met de zang wat zacht in de mix “Of je crust lust.” Goh, dat is best beleefd van D-beat/Nedercrustpunk-afvalligen Crustenunie, om dit nog eventjes na te vragen. Toch borrelt het gevoel op dat Crustenunie onze permissie niet nodig heeft om zoveel mogelijk gal te spugen in zo’n kort mogelijk tijdsbestek. Met zoveel plagen die de wereld teisteren, heb je ook niets liever dan een nietsontziend geluidsoffensief dat met die hele mikmak ongenadig hard afrekent. Tuurlijk, sommigen lusten hun pizza liever zonder crust, maar wat ons betreft: “in the crust we trust”.

https://www.facebook.com/Crustenunie/

RVS  (Sliedrecht)
RVS is een punkbandje opgericht ergens in het begin van 2009 in Dordrecht. Na wat wisseling in de band en een stop tussendoor zijn ze nu weer 1 Malig te bewonderen op het Elektra podium. Heb je zin in een goed feestje met scherende gitaren, pompende baslijnen en hakkende drumstokken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!!!!
Simpel snel en.. gaan!!

https://www.facebook.com/RVSpunk/

 

Entree

€7,50

Deur open

16:00

Start

16:30