24 Oct 2020

Cosmic Youth

Rock/Indie

Een unieke cocktail van jazz, rock, indiepop en een vleugje funk. Dit alles in een nostalgisch jasje is sound van Cosmic Youth. De Utrechtse band voert je met haar dromerige sounds mee van een rokerig jazzcafe in de jaren ‘20, naar een zomerse roadtrip door uitgestrekte velden.
De band ontstond in 2018 en ging meteen een turbulent jaar in, met optredens door heel Nederland. Zo stonden ze al in TivoliVredenburg, namen ze deel aan Eurosonic/Noorderslag en speelden ze op het Bevrijdingsfestival Utrecht.

Marathon is een driekoppige garage- en postpunkband uit Amsterdam. Ze begonnen ooit als shoegazeband, maar al snel werd hun muziek een uitlaatklep voor hun woede en frustratie over de huidige stand van zaken in de samenleving. Zo ontstond per toeval een totaal andere band, die het podium afbreekt!
Voor dit evenement is reserveren niet verplicht. Echter er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar in de zaal (16). Wil je daarom zeker zijn van een plek, reserveer dan voor de zekerheid via deze link
Deur open: 16:00
Aanvang: 20:00
Entree

Gratis

Deur open

16:00

Start

20:00