9 Mar 2019

The Policed

Tribute to The Police

Tribute band the POLICED

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. die eerste indrukwekkende singles; Roxanne, Can’t Stand Losing You, So Lonely, Message in a Bottle en zo voort.

The Policed brengt nu iets van die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium. Drie liefhebbers, drie muzikanten, we stellen ze aan je voor:

Barth de Klerk // gitaar, Moog & zang

Barth is een briljante muzikant en gitarist. Speelt zijn leven lang op zeldzaam hoog niveau. Ex. Van Katoen, ex. The President. Daarnaast komt er extra voetenwerk bij – net als bij The Police- om de originele Moog bass synthesizer te bedienen, zodat het The Police geluid zo dicht mogelijk wordt benaderd.

Eddie Lemon-bas & lead zang

Wie kan er zeggen ooit samen met Sting te hebben gespeeld? U raadt het al. Eddie Lemon is sinds de eerste single van The Police al fan van de band en Sting in het bijzonder. Hij speelde in 1996 het nummer message in the bottle samen met Sting. Opvallend is zijn stemgelijkenis, vond Sting ook!

Kees de Jong -drums

Niet vies van een uitdaging. De drumpartijen van Stewart Copeland bepalen in grote mate de ‘sound’ van The Police. Ze zijn complex, syncopisch verassend, maar vooral energiek en spectaculair creatief. Hard werken voor Kees. Komt inmiddels aardig in de buurt van zijn grote held. Dat hij op een van de 50 originele ‘Stewart Copeland drumkits’ speelt, helpt ook.

Verwacht dus een geweldige,herkenbare en energieke show , en met je ogen dicht luister je echt naar de Police maar met je ogen open nog meer.Kortom bee dare!

Entree

€6,00

Deur open

16:00

Start

22:00