29 Feb 2020

Terreur in je eur

Hardcore

Na jaren van stilte, wordt deze eindelijk verbroken: Hardcore is back in Elektra!
Van Early tot Uptempo

De avond wordt afgetrapt met de Sliedrechtse dj’s Tha Dark Venom en Zondagsekater. Tha Dark Venom zal voor vele bezoekers geen vreemde zijn, zo’n 10 jaar geleden was hij één van de vaste hardcore dj’s bij Elektra. Ook hebben wij 2 bekende hardcore dj’s weten te strikken: Lunatic en OCD


Lunatic

Lunatic is een man met een missie! Geboren in 1978 en begonnen met optreden in 1996. Lunatic werd al snel een gevestigde en gerespecteerde naam in de scene en door de jaren heen speelde hij op bijna elk groot hardcore feest en festival in heel Europa. Zijn mixstijl is zeer uniek omdat hij 2 verschillende populaire stijlen Uptempo Hardcore met Frenchcore in zijn sets varieert. Met zijn energieke prestaties, ervaring, hoogopgeleide mixen en passie maakt hij van elk feest een groot succes. Let’s Raise some Hell!

OCD
DJ OCD komt uit Dordrecht en staat bekend om zijn energieke Oldschool, Houseclassics, Early Rave en Early Hardcore deejay-sets op kleine en grote evenementen. OCS deed zijn ding op feesten als; Slaves to the Rave, Ghosttown, Mindcontroller, Hardcore 4 Life, Nightmare Outdoor en nog veel meer!

 

https://www.djguide.nl/party.p/390249/Terreur-In-Je-Eur

Entree

€5,00

Deur open

16:00

Start

20:00