Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bluesnacht 2017

oktober 21 @ 16:00 - 23:55

| €15
Bluesnachtedit-01

Zaterdag 21 oktober is het weer de hoogste tijd voor onze jaarlijke Bluesnacht!

Vanaf heden zijn er kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop!

Tel: 0184-414273 (doordeweeks)
Kaarten verkrijgbaar aan de bar in het weekend!

Dit keer met:

Rob Orlemans & Half Past Midnight
https://www.halfpastmidnight.nl/

Rob Orlemans & Half Past Midnight behoort tot de top van de Nederlandse bluesrock. Ook in het buitenland bouwt het trio een fanschare op dankzij optredens in o.a. België, Duitsland en de Verenigde Staten. In de jaren negentig wordt Half Past Midnight enige jaren versterkt door vocalist Curtis Knight, de ontdekker van Jimi Hendrix. Het trio neemt in 2002 een concert op in Chicago dat een jaar later wordt uitgebracht op het album Live In Chicago. Het studioalbum Libertyville uit 2006 verschijnt ook in de Verenigde Staten en Japan.

——————————————————————————————
Joost de Lange Blues Experience(BE/NL)
https://www.joostdelange-rbe.com/

Als zanger/gitarist heeft Joost de Lange zijn eigen Rock/Blues Experience opgericht. Voordat Joost deze band oprichtte was hij al geen onbekende meer in de Rock en Blues scene. Hij speelde eerder in verschillende bands, waaronder de Zeeuwse rockband Yes You Did, waarmee hij 5 albums uitbracht en de Zeeuwse popprijs won.

Na enkele bandwisselingen is in 2014 Ramses Donvil op de drums er bij gekomen. Joost en Ramses kenden elkaar al langer van de Jazz Studio in Antwerpen en ook van rock/blues-projecten uit de Vlaamse scene. In 2015 maakte Mitchell Goor met zijn strakke, groovy baslicks de huidige lineup compleet.

——————————————————————————————
Ramblin’ Dog

home

Ramblin’ Dog, de 4 mans akoestische bluesband, speelt mede door de brede instrumentale bezetting een grote variëteit aan blues.
Naast eigen werk spelen zij op eigen wijze nummers van Big Daddy Wilson, Eric Bibb, J.J. Cale, Eric Clapton, Matt Andersen e.a.

——————————————————————————————
Big Jake and the Two-Timers
http://jaapmeurs.wixsite.com/bigjake

Big Jake heeft als zanger/frontman van The Fake Brothers bijna alle bluespodia in Nederland bespeeld, en een flink aantal in de rest van Europa. Met the Two-Timers heeft hij zich omringd met muzikanten die eveneens gepokt en gemazeld zijn in bands als The Crocats, Captain Gumbo, Toontje Lager en The Bill Collectors.

Deze enorme ervaring van de bandleden (gezamenlijk zo’n 100 jaar, bijna 15.000 optredens, ruim 20 Cd’s / Lp’s) weerhoudt hen er echter niet van om elke keer weer de voering uit hun laarzen te spelen. Met een gevarieerd repertoire, dat dus gebaseerd is op de blues. Maar met evenveel gemak worden er uit¬stapjes gemaakt naar aanverwante stijlen als rock ‘n’ roll, tex-mex en country. Wat resulteert in een bruisende cocktail van ‘snake-leather shuffle ‘n’ roll blues’.

Entree: 15 euro / Deur open: 16:00u / Aanvang: 21:00u

Comments

comments

Gegevens

Datum:
oktober 21
Tijd:
16:00 - 23:55
Kosten:
€15

Locatie

Poppodium Elektra
Stationsweg 4
Sliedrecht, Zuid-Holland 3363 GA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0184 414 273